Bemutatkozás

Kedves Barátom!
KarácsonyGyörgy


Karácsony György vagyok,
A honlapomon megismerheti a biokókuszzsír és az omega 3-6-9 olaj egészségjavító hatásait,

 

Keresés

Ajándék az egészsége megőrzéséhez
Figyelem! Álruhás gyilkos van a konyhájába.
Népbetegséget okozó tévhitek az étolajok használatánál című e-book.
Megmutatja hogyan tudja a háziasszony családja egészségét javítani a zsírok és olajok helyes használatával.

Töltse le most az ingyenes e-könyvet

Keresztnév:*
E-mail cím:*

A feliratkozóknak ezen kívül 4 naponként értékes információkat, küldök a kókuszzsír csodálatos tulajdonságairól. Megtudhatja, hogy a népbetegségeket hogyan előzheti meg vagy kezelheti, a kókuszzsír és Omega zsírsavak használatával.
A levél sorozatból megtud mindent az Omega zsírsavakról és a kókuszzsírról. Amit érdemes tudni a zsírokról-olajokról, a hosszú egészséges élethez!

Receptek

izletesreceptek Ízletes receptek »

Kókuszsír használatához 

 

 

diétásreceptek Diétás receptek»

Speciális receptek betegségcsoportokra bontva 

 

 

Kedvezményes vásárlás


 Törzsvásárlói rendszerünk
  inlernet.jpg
 
 
 
 
 
 
 
Csatlakozzon a Inlernet
törzsvásárlói rendszerünkhöz ami segít Önnek a
 
 
 
Üzleti oldal
 
Viszonteladói és kereskedői lehetőségek!
 
Hogyan segíti a kókuszzsír a bőr és hajápolást?

A filippínók titka a bőr és haj kezelésében és megóvásában.

 

A filippínók puha bőre a kókuszolajnak köszönhető.

A filippínók jól ismertek fiatalos kinézetükről, puha, ránctalan arcukról, annak ellenére, hogy egész évben éri őket a napsugárzás. Mivel táplálkozásuk fő olajfélesége a kókuszolaj, és ugyanez a legfontosabb összetevője a bőrápoló szereiknek is, közelebbről is érdemes megvizsgálni a kókuszolaj bőrre kifejtett hatását.

 

Generációk óta ismerték csodálatos hatását.

A kókuszolaj bőrtápláló és nyugtató hatása több száz éve jól ismert tény a trópusokon. Míg az USA által pénzelt telítetlen-zsír kampány számos, kókuszolajat termelő országot is meggyőzött, hogy álljon át többszörösen telítetlen zsírsavakra, a filippínók és mások soha nem hagyták abba a kókuszolaj, mint szépségápoló-szer használatát, mert generációk óta ismerték csodálatos hidratáló és gyógyító erejét. Mivel a telített zsír elsősorban közepes láncú zsírsavakat tartalmaz, nem oxidál egykönnyen, és nem károsít a szabad gyökökkel, mint a többszörösen telítetlen zsírsavak.

 

A kókuszzsírra úgy is tekinthetünk, mint a bőr táplálékára. Rendszeresen alkalmazva, a  sejtek felszívják az MCFA-t és energiává alakítják. Az anyagcsere aktivitás megnő, gyorsítva ezzel a gyógyulást. A bőrproblémák és hibák eltűnnek. Emiatt olyan jó a kókuszzsír a vágásokra, égésekre, fekélyekre, és egyéb bőr és szövet sérülésekre. 

 

A gyorsan avasodó olajok károsítják a bőrt.

A kereskedelmi forgalomban ma kapható legtöbb bőrápoló terméket többszörösen telítetlen zsiradékokból állítják elő, amelyek oxidálódnak, és hamar megavasodnak, ezáltal károsítják a bőrben található sejteket. Bizonyítékok vannak arra, hogy ez nem csak a külsőleg történő alkalmazásoknál igaz, hanem akkor is, ha valaki elfogyasztja az ilyen olajokat. A bőrbetegségek egyik leglényegesebb oka az étrendünkben szereplő olajok megváltoztatása. Elődeink elsősorban telített zsírokat fogyasztottak, de manapság a legtöbb ember többszörösen telítetlen zsiradékokat és transz-zsírsavakat fogyaszt.

 

 

Egészséges fej.

Indiában egy egész kókuszolaj-iparágnak sikerült túlélnie az elmúlt években a telítetlen zsírok/kókuszolaj propaganda közepette, majdnem kizárólag egyetlen okból: a hajkondicionálás miatt. Ez az első számú ok, amiért Indiában manapság kókuszolajat vesznek az emberek: hogy kondicionálják és táplálják a hajukat.

 

Indiában tanulmányokat folytattak annak kiderítésére, hogy mennyire hatékonyak a sérült haj ápolásában a különféle olajok. A tanulmány összehasonlította az ásványi olajat, a napraforgó-olajat és a kókuszolajat, mivel ez a három leggyakrabban használt olajféleség az Indiában gyártott hajápoló-szerekben. A kutatás célja a különféle kezelések és azok hatásának vizsgálata volt a különféle hajtípusokra. Rengeteg kísérletet végeztek, módszerként a Taguchi-féle kísérlettervezést használva. Az eredmények a következők lettek:

     

Az eredmények világosan jelzik, hogy a kókuszolaj milyen erős hatással van a hajra, összevetve az ásványi olajokkal és a napraforgó-olajjal. E három olaj közül csak a kókuszolaj csökkentette lényegesen mind a sértetlen, mind a sérült haj proteinvesztését, amikor hajmosás előtti és utáni ápolásra használták. A másik két olaj egyáltalán nem segített csökkenteni a haj fehérjeveszteségét. Ez a különbség a különböző olajok összetételében keresendő. A kókuszolaj, amely a lauránsav (fő zsírsav) trigliceridje, közeli rokonságban áll a haj proteinjeivel, emellett alacsony molekulasúlyának és egyenes láncszerkezetének köszönhetően képes behatolni a hajszálak belsejébe. Az ásványi olaj, amely szénhidrogén, nem áll rokonságban a fehérjékkel, és ezért nem is képes behatolni és jobb eredményeket nyújtani. Ami a napraforgó-olajat illeti, habár az a lenolajsav trigliceridje, de a kettős kötések miatti vaskos felépítése megakadályozza, hogy behatolhasson a haj belsejébe, és hatást gyakoroljon a proteinveszteségre.

 

 

Remény a bőrbetegeknek.

A szűz kókuszolajról azt is hírül adták, hogy sok bőrproblémára is megoldást nyújt. Attól függően, hogy mi okozza a bőrbetegséget, a kókuszolaj, úgy látszik, számos különféle módon fejtheti ki hatását. Bőrgombás betegségekben szenvedőktől is érkeztek már pozitív visszajelzések, és van egy megbízható kutatás is arról, hogy a közepes láncú trigliceridek elpusztítják a fertőző gombákat. (Lásd a Candidáról szóló részt.)

 

 

Csak pozitív tapasztalatom van. Kis unokámnak sok sok kis szemölcsök voltak a testen születése után, és mikor el kezdtük minden nap alaposan bekenni, és még a fürdővizébe is tettunk, mindegyik teljesen elmúlt nyomtalanul. A kókusz zsír csodát tett vele.

Ilona

 

 

A legtöbb vizsgálatot a kókuszolaj gomba-, baktérium- és vírusölő hatásáról az elfogyasztott közepes láncú zsírsavakból a testen belül termelt monoglicerideken végezték el. Ugyanakkor vannak arra is bizonyítékok, hogy a kókuszolaj közvetlenül a bőrön alkalmazva is kifejti áldásos hatását.

Ugyan nem mindenki számolt be javulásról, aki kipróbálta a kókuszolajat valamely bőrproblémájára, de ez vitathatatlanul az a terület, ahonnan folyamatosan érkeznek az eredményes beszámolók. Azon betegségek listája, amelyeken a szűz kókuszolaj segített, majdnem végtelen.

 

 

Napvédelem.

Az egyik legérdekesebb tény a trópusokon élő emberekkel (mint például a filippínók) kapcsolatban, hogy bár szinte egész évben folyamatosan ki vannak téve a napsugárzásnak, a bőrrákról szinte senki nem hallott még arrafelé. Mind az Egyesült Államokban, mind Európában az embereket folyamatosan figyelmeztetik a napsugárzás káros hatásaira, de a nap segíti a bőrünket abban, hogy elegendő tápanyagot, pl. D-vitamint, termeljen, ami segít megelőzni a rákot.

 

Látható, hogy a kókuszolaj valószínűleg az egyik fő oka annak, hogy a trópusi területeken élők olyan sok időt tölthetnek a napon a bőrrák kockázata nélkül. A kókuszolaj csodálatos antioxidáns hatással rendelkezik, ami megvédi a bőrt a szabad gyökök pusztításától. Ugyanakkor, amikor kókuszzsírt fogyasztunk, és alkalomszerűen használjuk a bőrünkre is, abban is segíti a testünket, hogy más tápanyagokat - például az E-vitamint, ami egy másik erőteljes antioxidáns tápanyag, ami védi a bőrt - hatékonyabban tudjon felvenni.

 

Napvédő vagy barnító?

Érdemes megjegyezni, hogy amikor ilyen jelentéseket készítünk, a vitakörből valakik mindig kipróbálják a szűz kókuszolajat, mint napvédő szert, kimennek a napra és lebarnulnak! Néhányan arról számolnak be, hogy a kókuszolaj kiválóan működik, mint napvédő, míg mások remekül le tudnak barnulni a segítségével. Úgy tűnik, hogy amit az ember bevisz a szervezetedbe, az legalább olyan fontos szerepet játszik a napvédelemben, mint az, amit ráken a testére.

 

 

A kiváló kókuszolaj nem csak a Budapest-Vatikán futás alatt vált be, de az élet más területén is hatásos. Az egyik nap leégett a 12 éves Hédi nevű kislányom háta. Finoman a hátán eldolgoztam a kókuszzsírt. A kellemetlen feszülő érzés azonnal elmúlt és hamarosan a napégette területek megnyugodtak. A kókuszolaj csodálatos, mindenkinek tiszta szívből ajánlom.

Schirilla György.

 

 

 

 

Hónaljvédelem.

Egy másik hihetetlen eredmény, amelyről a szűz kókuszolajjal kapcsolatban sokan beszámoltak, a közvetlenül hónaljra történő, dezodorként való felhasználás. Sokan feltételezik, hogy a kókuszolajban található közepes láncú zsírsavak megtámadják és elpusztítják a kellemetlen szagokat okozó baktériumokat.

 

Minden sejted, akár a tested belsejében, akár a tested felszínén, képesek megkötni az MCFA-t, hogy megtermelhessék a biológiai működésükhöz szükséges energiát. A csoda, amit megtörténik a tested belsejében, végbemegy a felszínén is. Ez az egyik oka annak, hogy a kókuszzsír csodás gyógyírt jelent a bőrproblémákra.

 

A kókuszzsír a természet egyik legfigyelemreméltóbb gyógykenőcse.

 

Ahhoz hogy bárkit meggyőzzön a hatékonyságáról, csak annyit kell tennie az illetőnek, hogy kipróbálja a bőrén. A bőr szebbnek és fiatalabbnak tűnik tőle. Az olyan bőrhibák, mint a pattanások, ekcéma, pikkelysömör, gombás fertőzések, sérülések, és sebek drámaian javulhatnak számos esetben. Még a májfoltok és durva napégés nyomai is eltűnhetnek rendszeres használattal.

 

Hogyan használhatod a kókuszzsírt?

Sütéshez, főzéshez stb. Egyszerűen csak használja főzésnél étolaj helyett.. Használható vaj vagy margarin helyett szendvicsek készítésénél. Stabil szerkezete miatt jól használható sütéshez. Nem kell hűtőszekrényben tartani. Egyes betegségeknél csak a kókuszzsír használata ajánlott! Erről pontos információt a weboldalon talál. Különleges receptek diétához letölthetők az első oldalról regisztrálás után.

 

A kókuszzsírból két fajtát lehet kapni:

 

1. Szűrt kókuszzsír (inodore): szagtalan íztelen magas laurinsav tartalmú termék(43,2%) kiváló sütéshez / fritőz/ főzéshez  és bármilyen étel, pl. magyar, készítéséhez a semleges íze miatt. A kókuszzsírt gőzöléssel 110c távolítják el a koprából vegyileg nem kezelt emiatt a különleges tulajdonságait, megőrzi.

 

2. Szűz kókuszzsír ( virgin. extra virgin) : Kellemes kókusz illatú és aromájú magas laurinsav tartalmú termék (43,2/) Kiváló főzéshez, pároláshoz és külsőleg,  bőr, haj kezeléshez. A kókuszzsírt 55c nyerik ki a friss kókusz húsból speciális módon.   

 

Mi a helyes megnevezés Kókuszolaj vagy kókuszzsír

A kókuszolaj/zsír olvadás pontja 24.5 c. Azért nevezik sokszor olajnak mert termőhelyén folyékony de szerkezetileg telített zsír és a hőmérséklettől függ az állaga

Csak vegyileg kezeletlen tiszta kókuszzsírt érdemes használni a jó minőségű laurinsav megőrzés miatt!

 

 

Mennyibe kerül?

A kókuszzsír használatával Ön nem csak egy sütő zsiradékot vásárol, hanem egy egészség javító és megőrző különleges anyagot, ami hosszútávon segít az egészségtelen növényi olajokkal való főzésből adódó betegségeket megelőzését.

 

A kiváló haj és bőrszépítő tulajdondágai mellett a további előnyei:

 • Immunerősítő
 • Segíti a fogyást és javítja a pajzsmirigy alulműködést
 • Gomba, baktérium és vírusölő de a bélflóra baktériumait nem bántja.
 • Segíti a Candida gomba elpusztítását
 • Segíti a tápanyagok felszívódását
 • Javítja az inzulin felszabadulását és csökkenti a glikémiás indexet
 • Nem emeli a rossz kolesztein szintet
 • Máj epe gyomor és bélbetegségeknél csak ez a zsírt ajánlott
 • Ízletesebbé teszi az ételt, mert zsír ezért a fűszerek íze jobban érvényesül az ételekben,
 • Könnyen beilleszthető a napi használatba
 • Igazi energia bomba ezért serkentő szer helyett is használható( kávé stb)
 • Szív és érrendszeri betegségek megelőzése

   

 

 

 

Rendeljen most

 

Ha 5000Ft összérték felett vásárol a rendelése mellé ajándékba adjuk a 2600FT értékű

 

Ízletes egészség című e-könyvet.

 

Melyben 22 finom szűz kókuszzsírral készült ételreceptet talál és

5 csoportnak, dietetikus által készített, diétás recepteket és táplálkozási tanácsot.

 • izletes-3d-kicsi.jpgCsoportok:
 • Várandós kismamák
 • Szoptatós kismamák
 • Gyomorbetegek
 • Gyulladásos bélbetegeknek
 • Energizálásra szoruló betegeknek nyújt segítséget

És recept ötleteket ad Omega zsírsavak tartalmazó olajkeverék használatához

 

 

Mérlegeljen

 

Ha Ön továbbra is étolajat használ sütéshez, nem tudja elkerülni a bőrön jelentkező bőrkiütéseket, pattanásokat a sütés közben keletkező méreganyagok és a túl sok Omega 6 bevitel miatt.

 

Gyógyszerekkel és egyéb kemikáliával is kezelheti a tüneteket, de melyik a jobb?

 

A zsírok olajok alapjai az egészségünknek, ha Ön kókuszzsírt használ alapjaiban, javítja az egészségét!

Higgyen a természetben, nincs a világon semmilyen más zsír, ami ilyen sokrétűen segíti az egészségét.

 

 

 

Kattintson ide, és rendelje meg a kókuszzsírt!

 

 atermkokusz.jpg                                             

 

 

 

 

 

Vásároljon mindig kedvezménnyeL

 

 


 
Kinek ajánlom? Aki megoldást keres, a szükséges költségeinek csökkentésére és szeretne folyamatosan kedvezményeket élvezni.

Több ezer cégnél vásárolhat kedvezménnyel Ön is és ismerősei is. 

 
Csökkentse a költségeit és élvezze a törzsvásárlói rendszerek előnyeit.

 

Ha szeretné, jobban megismeri a kedvezményes rendszer működését,  szívesen bemutatom Önnek. 06 70 611 7976  

Ajánlja ismerőseinek...

 
< Előző   Következő >

Kosár

Kosár megtekintése
Jelenleg üres a bevásárlókosara.

Ajánlás

naturwellkonyv.jpgEGÉSZSÉG – IGAZSÁG!
 
Helyettesíthető-e a sütésnél –főzésnél jelenleg használt zsír és étolaj?
A bio kókuszzsír  az orvos véleményének tükrében
 
 
 naturwell2.jpg


Használja a ingyenes tápanyagkalkulátort az egészséges tálálko-
 

Bejelentkezés

Bejelentkezés a zárt tartalmakhoz  

Elfelejtette jelszavát vagy felhasználónevét?
Még nincs fiókja? Regisztráljon

Vevő vélemények

51 éves vagyok. Tíz éve küszködöm pajzsmirigy problémával. Mivel alulműködéses betegségem van, hormonpótlás szükséges. Tudvalevő, hogy a hormonpótlás, sajnos súlygyarapodással jár együtt, ami étkezéstől független. Az első időkben mindjárt 15 kg-ot híztam, ami teljesen elszomorított, mert nagyon hiú vagyok. Megoldást kerestem a problémámra.
 
 

Nyerjen egy egészség csomagot!

Minden hónapban kisorsolok egy 250ml-es Perfekt Balancet és 450gr-os kókuszzsír-t tartalmazó csomagot a vélemény bekűldők között évvel szetném megköszönni hogy segítette a munkámat
Ön is írjon véleményt!

Legyen Ön a szerencsés!
 

Alkalmazási területek

 
 A könnyebb tájékozodás érdekében ezen az oldalon összegyújtottem azokat az alkalmazási területeket és betegségeket amelyeknél segítséget nyújthat önnek a kókuszzsír és a Omega 3-6 tartalmú olaj. 
 

 
Ajándék az egészsége megőrzéséhez


Figyelem! Álruhás gyilkos van a konyhájába.
Népbetegséget okozó tévhitek az étolajok használatánál című e-book.

Megmutatja hogyan tudja a háziasszony családja egészségét javítani a zsírok és olajok helyes használatával.

Töltse le most az ingyenes e-könyvet

hirlevel
Keresztnév:*
E-mail cím:*

A feliratkozóknak ezen kívül 4 naponként értékes információkat, küldök a kókuszzsír csodálatos tulajdonságairól. Megtudhatja, hogy a népbetegségeket hogyan előzheti meg vagy kezelheti, a kókuszzsír és Omega zsírsavak használatával.
A levél sorozatból megtud mindent az Omega zsírsavakról és a kókuszzsírról. Amit érdemes tudni a zsírokról-olajokról, a hosszú egészséges élethez!

Elérhetőségeim: 1072 Budapest, Nagydiófa u. 6.
Mobiltelefonszám: +36 70 611 79 76
PR Csoport: Hírek | Verdes János
[x Bezár]

Ajándék az egészsége megőrzéséhez

 

A Dinamikus egészséges élet titkai hírlevél sorozat

Iratkozzon fel az ingyenes hírlevél sorozatra és töltse le az ajándék e-könyvet  amiből megtudhatja, hogy hol kezdődött a táplálkozási csapda. 

 

Figyelem! Álruhás gyilkos van a konyhájába.
"Népbetegséget okozó tévhitek az étolajok használatánál"   című e-book.

 Megdöbbentő igazság a helytelen használat következményeiről, és az Omega zsírsavak fontosságáról:

Töltse le most az ingyenes e-könyvet

hirlevel
Keresztnév:*
E-mail cím:*

A feliratkozóknak 4 naponként értékes információkat küldök az egészséges dinamikus élet megvalósításához. Megtudhatja, hogy a népbetegségeket hogyan előzheti meg vagy kezelheti, az egészségvédő zsírsavak használatával. 
A levél sorozatból megtud mindent az Omega zsírsavak, és a kókuszzsír fontosságáról és használatáról. 
Amit tudni kell a zsírokról, olajokról, a hosszú egészséges élethez!